Hänger med i utvecklingen!

Nu finns även bloggen på Facebook, sök på Division 5 Östra bloggen och gå in o gilla sidan, vore väldigt kul o se vilka det är som läser och följer detta.

På den sidan kommer ja även försöka lägga upp lite bilder på matcher jag varit o kolla på och även annat kul förutom sånt som går att läsa här.

//Tills nästa gång...

Resultat under helgen!

Saltängens BK - BK Hird 0-0

Enligt kommentarer och referat från Saltängens hemsida så var det spel mot ett mål under hela matchen och Saltängen borde vunnit med 2-3 mål. Saltängen debuterade med 4 nya spelare och samtliga fick enligt hemsidan godkänt. Tyvärr finns inget referat på Hirds hemsida, ett Hird som åkte ut division 5 Östra förra året på målskillnad mot just Saltängen.


Loddby IF - Eneby BK Junior 5-0

Enligt Loddby-TV var det inte så mkt snack som saken här, klara 5-0 till Loddby, vilket det ska bli, tycker nästan dom borde fått in lite fler mål om man ser på chanserna som hade. Värt att notera är att Krister Perfors levererar även i sina nya klubb, 3 mål på 2 matcher och även 2 assist.


Drothems IF - Valdemarsviks IF 2-2

Viken fick med sig 2-2 mot det nystartade division 6 laget som imponerade inomhus i Söderköping och tog hem Stegeborgscupen genom att slå Gusum i finalen. Svårt o säga hur bra dom är dock, men det får väl ses som ett bra resultat om man utgår från detta, alltid svårt i första matchen för säsongen.


Åby IF - Kuddby IF 1-1

Kuddby tar poäng i sin årsdebut mot ett division 4 lag. Kan läsa sig fram ett det var en ganska tajt och chansfattig match så 1-1 var väl rättvisst. Tyvärr ingen info ännu på Kuddbys hemsida. Klart godkänt att ta poäng mot Åby.


LBK Gottfridsberg - Krokeks IF 2-3

Krokek vinner i premiären med 3-2 och börjar säsongen på ett bra sätt. Krokek hoppas nog på en bättre säsong iår än förra då de fått behålla sin trupp och fått in några nyförvärv.


Svärtinge - Norrköpings FF 7-0

Helgens bomb helt klart, en tuff start på försäsongen för NFF o det är bara bita ihop att gå vidare, NFF saknade Fredrik Axelsson och nyförvärvet Sebastian Hägg, men tycker inte det ska bli sådana siffror iallafall. Svärtinge är nog mer än nöjda med uppstarten på sässongen.


Tills nästa gång...


Helgens träningsmatcher!

Dags för helg och nya träningsmatcher. 6 matcher spelas fördelat på 3 idag och 3 imorgon.

Lördag den 25/2

11.00 Drothems IF - Valdemarsvik IF (Vikingavallen) Bloggens tips: 2
Svårt att säga hur bra Drothems IF är, men Viken har, trots en del spelarförluster under vintern, fortfarande ett bra lag för övre halvan av femman.

13.00 Saltängens BK - BK Hird (Sydvallen) Bloggens tips: 1
Intressant och se hur Saltängens står sig mot laget som åkte ut på samma poäng men sämre målskillnad. BK Hird har ju tappat några tongivande spelare som Erik Sundin bland annat.

15.00 Loddby IF - Eneby BK Junior - (Sydvallen) Bloggens tips: 1
Loddby kryssade i sin första tränngsmatch och ska nu möta ett juniorlag som säkert springer en hel del, blir ett konditionstest för Loddby.


Söndag den 26/2

15.00 Åby IF - Kuddby IF (City Gross Arena) Bloggens tips: 2
Kuddby har ett intressant lag som lekte hem sin division 6 serie. Tror att Kuddby kan överraska Åby och vinna.

17.00 LBK Gottfridsberg - Krokeks IF (Ljungsbro Konstgräs) Bloggens tips: X,2
Gottfridsberg slog i toppen av div 6 södra förra året men föll i sista matchen och slutade 4:a. Så det bör vara ett bra test för krokek som har behållt stora delar av truppen.

19.00 Svärtinge SK - Norrköpings FF (City Gross Arena) Bloggens tips: 1
Båda lagen möttes i serien förra året och SSK vann båda matcherna. Svärtinge har bara blivit bättre sen dess.

Tills nästa gång..



Lindö FC förstärker...

På Lindö FC sida kan man läsa att ytterligare ett nyförvärv är klart, det handlar om Fredrik Turesson.

"Lindö FC har gjort klart med tredje nyförvärvet i år. Efter att ha haft uppehåll något år från fotbollen har Fredrik Turesson bestämt sig för att damma av fotbollskorna.

Föreningens snittålder höjdes ytterligare lite men man ska inte stirra sig blind på ålder. Fredrik har visat att han har goda kvaliteer med bollen och passar väl in i föreningen på och utanför plan."

Tills nästa gång


Update!

Saltängens BK har gjort klart med 2 nya spelare, det handlar om Sebastian Lindqvist från Krokeks IF och John Sjöwall från Lindö FF:s juniorer.

Så här skriver Saltängen på sina hemsida:

"Saltängen fortsätter att förstärka och kan nu presentera Krokeks förra lagkapten Sebastian Lindqvist och unge John Sjöwall från Lindö´s juniorer.

Stojjan som han även kallas har spelat hela sitt liv i Krokek och har även varit lagkapten för klubben, han beskriv som en stor och stark mittback där hans styrkor är positionsspelet och spelförståelsen. Saltis har tidigare endast lyckats locka till sig offensiva spelare därför känns det extra skönt att man han har knytit till sig en defensiv spelare och mittback. Trots ett uppehåll på ett år har han inte tappat så mycket utan visar upp ett stabilt positionsspel som kommer höja det defensiva spelet i laget.

Det andra nyförvärvet är 19-åriga John Sjöwall som man hämtar från Lindö´s juniorer där även Macke kom från. Han har även fostrats i Smedby´s juniorer och vill nu utvecklas ännu mer på senior nivå. Under provspelet har han visat upp ett tekniskt spel och har även ett bra skott. En offensiv spelare som kommer att bli spännande att följa under året.

Klubben hoppas samtidigt att både Macke och John kan följa samma utveckling som Timmy och Jensa gjorde som kom från just Lindö´s juniorer 2008 och som visade sig bli riktigt bra spelare.

Saltängen hälsar både Sebastian och John välkomna till klubben"


Ringarum har planerat in två träningsmatcher till, det handlar om Dagsberg den 24 mars på City Gross Arena och Åbackarna kommer till Ringvallen den 9 april.

Tills nästa gång..


Då är det igång!

Första sparken av säsong 2012 stod Loddby IF för, som träningsspelade mot Katrineholms AIK. En match som slutade 3-3, kankse inte jätteimponerande, kollar man på Loddby-TV så har Loddby bra chanser att avgöra denna match men saknar skärpan, 8! nya spelare gjorde debut i Loddby tröjan och dom som stod ut mest var väl målskyttarna Krister Perfors och Niklas Stende-Eriksson även Marcus Hågbrandt som stod för 2 assist. Släppa 3 mål mot ett div.6 är ju absolut inte godkänt, men svårt o säga något efter första matchen. Kul att det är igång nu iallafall, nästa match för Loddby är den 25:e februari på Sydvallen mot Eneby J.

Helgens andra match skulle ha spelats mellan Hageby IF - Syrianska KF, men tyvärr blev det matchen inställd pga snötäckt plan. På tal om just Sydvallen som matchen skulle spelats på förstår ja inte varför kommunen tar hand om planen o ser till att det går att spela på den, dumt o ha en konstgräs plan som man inte kan använda på vintertid, hela grejen med konstgräs försvinner ju då.

Tills nästa gång...

Serien är spikad och träningsmatcher i helgen..

Då var serien spikad och de ja hörde va att gusum försökte flytta över till division 5 östra och flytta åbackarna till mellersta serien men förbundet ska ha sagt nej..
Så serien är oförändrad. FF Jaguar och Gusum går alltså in i Div 5 mellersta istället för Hemgårdarna och Åtvidabergs Södra.


I helgen drar träningsmatcherna igång och slutar så här:


Hageby IF - Syrianska KF 2
Katrineholm AIK - Loddby IF  2


Annars verkar lagen vänta 1-2 veckor innan man starta träningsspelandet.
Till nästa gång...

Update ang träningsmatcher

Hageby och Loddby har lagt in lite matcher på sina hemsidor nu.

Hageby IF:
Sön 19 Februari 13:00 Hageby IF - Syrianska KF (Sydvallen)

Loddby IF:
25 februari 15:00 Loddby IF - Eneby BK J (Sydvallen)
4 mars 11:00 Loddby IF Eneby BK (Sydvallen)
18 mars 13:00 IK Österviking - Loddby IF (Vikingavallen)
31 mars 13:00 Chile Unido - Loddby IF (Sydvallen)

På söndag drar det alltså igång för både Loddby och Hageby, Loddby åker till Katrineholm för att spela mot Katrineholms AIK medans Hageby kommer ta emot Syrianska hemma på Sydvallen, återstår o se om Sydvallen är i speldugligt skickt.

Tills nästa gång..


Jaguar FF till 5:an

Jaguar FF har enligt sin hemsida blivit erbjuda platsen i div 5 efter att Hemgårdarna lagt ner sitt lag... Ännu ett stadslag till div 5 och frågar är ju hur serien nu fördelas med tanke på att serieindelningen är geografisk.... Imorgon är mötet för seriesammansättningen, blir intressant att följa utvecklingen efter imorgon kväll...

Lindö FC värvar ännu mer rutin!

På Lindö FCs hemsida kan man läsa:

"Mikael Cupan är klar för spel i Lindö FC. Hans egenskaper på plan kommer höja oss ytterligare i år och och han har spelat med många av spelarna i laget sen tidigare.

Välkommen till Lindö FC"

Det är självklart ett riktigt bra nyförvärv för Lindö trots sin ålder. Cupen kommer närmast från spel i division 4 spel i Chile Unido.

Lite spelarnyheter även i Valdemarsvik, man har tappat Emil Pettersson till Hannäs och man tappar även deras målvakt Markus Kehusmaa till Assyriska. Det är två stora tapp enligt mig, vilket ja tror kommer kännas i Viken.

Tills nästa gång...



Träningsmatcher 2012

Här får ni en sammanställning över samtliga träningsmatcher i serien:

Hageby IF:
Sön 19 februari 13:00 Hageby IF - Syrianska KF (Sydvallen) Inställd!
Sön 4 mars 17:00 Hageby IF - NIF Bosna (Sydvallen) Resultat: 3-1
Sön 11 mars 10:00 LBK Gottfridsberg - Hageby IF (Ljungsbros konstgräs) Resultat: 1-2
Sön 18 mars 17:00 Hageby IF - Åbackarnas BK (Sydvallen) Resultat: 3-2
Sön 25 mars 18:00 Bråvalla IK - Hageby IF (Östra Husby IP) Resultat: 3-3
Sön 1 april 18:00 Sleipner Junior - Hageby IF (Idrottsparken Södra) Resultat: 1-2
Sön 8 april 15:00 Hageby IF - Hagahöjdens BK (Sydvallen) Resultat: 0-3
Tis 10 april 20:00 Hageby IF - BK Hird (Sydvallen) Resultat: 0-1
Lör 14 april 18:00 IK Klockaretorpet - Hageby IF (Sydvallen) Resultat: 1-5

KFUM Trix:
Lör 3 mars 09:00 KFUM Trix - Norrköpings FF (Nya Parken) Resultat: 1-2
Lör 10 mars 15:00 KFUM Trix - Lotorps IF (Sydvallen) Resultat: 2-1
Lör 17 mars 13:00 KFUM Trix - BK Hird (Idrottsparken Södra) Resultat: 3-0
Sön 25 mars 15:00 KFUM Trix - Norsholms IF (Kimstad) Resultat: 1-1
Fre 6 april 11:00 Skärblackas IF - KFUM Trix (City Gross Arena) Resultat: 3-4
Sön 15 april 00:00 KFUM Trix - Simonstorps IF

Krokeks IF:
Sön 26 februari 17:00 LBK Gottfridsberg - Krokeks IF (Ljungsbros konstgräs) Resultat: 2-3
Lör 3 mars 09:00 Simonstorps IF - Krokeks IF (Idrottsparken Södra) Resultat: 2-8
Lör 10 mars 09:00 BK Hird - Krokeks IF (Idrottsparken Södra) Resultat: 0-9
Lör 17 mars 09:00 Hargs BK - Krokeks IF (Rosvalla IP, Nyköping) Resultat: 1-2
Sön 25 mars 15:00 Stegeborgs IF - Krokeks IF (Vikingavallen) Resultat: 1-5
Lör 31 mars 09:00 Krokeks IF - Bråvalla IK (Nya Parken) Resultat: 1-4
Mån 9 april 11:00 Nävekvarns GOIF - Krokeks IF (Rosvalla IP, Nyköping) Resultat: 2-5

Kuddby IF:
Sön 26 februari 15:00 Åby IF - Kuddby IF (City Gross Arena) Resultat: 1-1
Sön 4 mars 13:00 BK Hird - Kuddby IF (City Gross Arena) Resultat: 0-6
Fre 9 mars 19:15 Lindö FC - Kuddby IF (City Gross Arena) Resultat: 2-0
Sön 11 mars 17:00 Husby/Ryd - Kuddby IF (Vikingavallen) Resultat: 3-3
Lör 17 mars 14:00 Kuddby IF - Dagsbergs IF (Igelfors) Resultat: 1-4
Fre 30 mars 20:00 Finspångs FK - Kuddby IF (Idrottsparken Södra) Resultat: 0-5
Lör 7 april 12:00 Smedby AIS - Kuddby IF (Smedby IP) Resultat: 5-3

Lindö FC:
Fre 2 mars 19:15 Lindö FC - Ringarum IF (City Gross Arena) Inställd!
Lör 3 mars 13:00 Lindö FC - Sleipner U (City Gross Arena) Resultat: 2-2
Fre 9 mars 19:15 Lindö FC - Kuddby IF (City Gross Arena) Resultat: 2-0
Fre 16 mars 19:15 Lindö FC - Saltängens BK (City Gross Arena) Resultat: 3-1
Sön 18 mars 13:00 Lindö FC - Smedby AIS U (Nya Parken) Resultat: 1-4
Fre 30 mars 19:15 Lindö FC - Vånga IF (City Gross Arena) Resultat: 4-1
Fre 13 april 19:15 Lindö FC - Ringarums IF (City Gross Arena) Resultat: 0-1

Loddby IF:
Sön 19 februari 17:00 Katrineholms AIK - Loddby IF (Backavallen, Katrineholm) Resultat: 3-3
Lör 25 februari 15:00 Loddby IF - Eneby BK Junior (Sydvallen) Resultat: 5-0
Sön 4 mars 11:00 Loddby IF - Eneby BK (Sydvallen) Resultat: 3-3
Sön 11 mars 17:00 Katrineholms AIK TFF - Loddby IF (Backavallen, Katrineholm) Resultat: 3-1
Sön 18 mars 13:00 IK Österviking - Loddby IF (Vikingavallen) Resultat: 1-17
Lör 31 mars 13:00 Chile Unido - Loddby IF (Sydvallen) Avbruten!
Sön 8 april 16:00 Tallboda IF - Loddby IF (Fredriksbergs IP, Linköping) Resultat: 6-2
Lör 14 april 14:00 Loddby IF - Dagsbergs IF (Loddby IP) Resultat: 4-2

Norrköpings FF:
Sön 26 februari 19:00 Svärtinge SK - Norrköpings FF (City Gross Arena) Resultat: 7-0
Lör 3 mars 09:00 KFUM Trix - Norrköpings FF (Nya Parken) Resultat: 1-2
Lör 10 mars 17:00 Skärblacka IF - Norrköpings FF (City Gross Arena) Resultat: 2-7
Lör 17 mars 11:00 Åby IF - Norrköpings FF (Sydvallen) Resultat: 0-1
Lör 25 mars 19:00 Svärtinge SK - Norrköpings FF (City Gross Arena) Resultat: 3-1
Lör 7 april 09:00 Vånga IF - Norrköpings FF (Sydvallen) Inställd!
Lör 14 april 12:00 Finspångs FK - Norrköpings FF (Tomtavallen, Igelfors) Inställd!
Sön 15 april 09:00 Norrköpings FF - Norsholms IF (Sydvallen)

Ringarums IF:
Fre 2 mars 19:15 Lindö FC - Ringarum IF (City Gross Arena) Inställd!
Sön 18 mars 15:00 NIF Bosna - Ringarums IF (Nya Parken) Inställd!
Sön 25 mars 14:00 Ringarums IF - Dagsbergs IF (Ringvallen) Resultat 2-2
Sön 1 april 14:00 Ringarums IF - Gusums IF (Ringvallen) Resultat: 4-0
Fre 6 april 12:00 Ringarums IF - Rimforsa IF (Ringvallen) Resultat: 0-3
Mån 9 april 12:00 Ringarums IF - Åbackarna BK (Ringvallen) Resultat: 3-3
Fre 13 april 19:15 Lindö FC - Ringarums IF (City Gross Arena) Resultat: 0-1

Saltängens BK:
Lör 25 februari 13:00 Saltängens BK - BK Hird (Sydvallen) Resultat: 0-0
Fre 2 mars 20:15 Valdemarsviks IF - Saltängens BK (Söderköpings konstgräs) Resultat: 0-2
Sön 11 mars 15:00 Saltängens BK - Finspångs FK (Sydvallen) Resultat: 1-2
Fre 16 mars 19:15 Lindö FC - Saltängens BK (City Gross Arena) Resultat: 3-1
Sön 1 april 11:00 Smedby AIS U - Saltängens BK (Idrottsparken Södra) Resultat: 7-1
Lör 7 april 13:00 Saltängens BK - Skarphagens IK (Sydvallen) Inställd!
Mån 9 april 11:00 Stegeborgs IF - Saltängens BK (Vikingavallen) Resultat: 0-5

Skarphagens IK:
Lör 3 mars 15:00 Skarphagens IK - Kimstad GOIF (Idrottsparken Södra) Resultat: 1-0
Lör 17 mars 09:00 Skarphagens IK - FF Jaguar (Idrottsparken Södra) Resultat: 4-1
Sön 1 april 15:00 Åby IF - Skarphagens IK (City Gross Arena) Resultat: 0-1
Lör 7 april 13:00 Saltängens BK - Skarphagens IK (Sydvallen) Inställd!

Valdemarsviks IF:
Lör 25 februari 11:00 Drothems IF - Valdemarsviks IF (Vikingavallen) Resultat: 2-2
Fre 2 mars 20:15 Valdemarsviks IF - Saltängens BK (Söderköpings konstgräs) Resultat: 0-2
Sön 18 mars 19:00 Valdemarsviks IF - Svärtinge SK (City Gross Arena) Resultat: 0-1
Lör 24 mars 14:00 Skärblacka IF - Valdemarsviks IF (Skärblacka IP) Resultat: 1-3
Mån 9 april 17:00 Chile Unido - Valdemarsvik (Sydvallen) Resultat: 3-1

Åbackarnas BK:
Sön 26 februari 13:00 Smedby J - Åbackarnas BK (City Gross Arena) Resultat: 2-1
Fre 2 mars 19:00 Åbackarnas BK - IK Klockartorpet (Sydvallen) Resultat: 6-1
Lör 10 mars 16:00 Åbackarnas BK - Kickback (Vikingavallen) Resultat: 0-0
Lör 17 mars 09:00 Åbackarnas BK - Vånga IF (City Gross Arena) Resultat: 1-3
Sön 18 mars 17:00 Hageby IF - Åbackarnas BK (Sydvallen) Resultat: 3-2
Ons 28 mars 11:00 Drotheims IF - Åbackarnas BK (Vikingavallen) Resultat: 5-2
Fre 6 april 13:00 Åbackarnas BK - Katrineholms AIK (City Gross Arena) Resultat: 7-0
Mån 9 april 14:00 Ringarums IF - Åbackarna BK (Ringvallen) Resultat: 3-3
Lör 14 april 00:00 Åbackarnas BK - Chile Unido (Sydvallen) Inställd!

Tills vi hörs nästa gång.


Det händer saker i Ringarums IF

Ringarums IF har släppt en lista på sin hemsida på nyförvärv och spelarförluster.

Nyförvärv:

Alfred Leward - Söderköpings IK
Erik Graméus - Söderköpings IK
Emil Carlsson - Söderköpings IK
Ville Göransson - Söderköpings IK
Emil Carlson - Stegeborgs IF
Semir Gezici - Azech SF
Daniel Eklund - Vånga IF
Johan Söderberg - okänt

Förluster:

Fredrik Sundberg - Drothems IK
Joachim Matuszewski - Eneby BK
Pedram Ahourdan - Eneby BK
Adis Redzematovic - NIF Bosna
Elvir Redzematovic - okänt
Spaho Kajevik - FF Jaguar
Fahrudin Kajevik - FF Jaguar
Muffe Bajraktarevic - Åbackarna BK
Christian Håkansson - Drothems IK


Dålig update!

Har tyvärr varit lite dålig update här, men tjejen överraskade mig med en utlandsresa o det säger man ju knappast nej till i såna här väder.

Hur som helst, hade hoppats att det skulle hänt något när man kom hem till Sverige igen, men det som har hänt är att Åtvidabergs Södra dragit sig ur femman, Nu får vi se vilket lag som får den platsen, det har ryktats om Gusum och om det isåfall har någon inverkan på våran serie i just serieindelningen.

Gusum som förresten imponerade i Stegeborgscupen och tog sig hela vägen till final men föll mot Drothem, lite anmärkningsvärt att 3 av 4 lag i semifinalen var division 6 lag tycker ja iallafall och en väldigt svag turningen från våra div 5 lag.

Nu är det väl bara en månad kvar tills träningsmatcherna börjar, vet ni några träningsmatcher som inte är inlagda på lags hemsidor så skriv gärna det o dela med er.

På tal om hemsidor så har Loddby nu fått en ny hemsida, www.loddbyif.se, tycker den var väldigt snygg o enkel, bra jobb till den som hållt på o styrt med den.

Nae, nu vaknas det mat, puss så länge...

RSS 2.0